logo site 10-1

Activisten van Volksverzet hebben recentelijk een Flashdemo uitgevoerd in Utrecht. Deze vond plaats bij een van de drukste knooppunten in Nederland.

Eind afgelopen maand hebben activisten van Volksverzet een grootschalige training uitgevoerd. De training was voornamelijk gericht op het uitvoeren van nieuwe vormen van activisme.

Op 20 april hebben leden van Storm 2 een speciale bijeenkomt gehouden voor de 133ste verjaardag van Adolf Hitler. Bij deze feestelijke gelegenheid heeft een deel van Storm 3 zich ook aangesloten. Er werd gestickerd, film gekeken en gefeest.

Activisten zijn vroeg in de ochtend op pad gegaan om banners te hangen in verschillende Vlaamse steden. De banners zijn opgehangen in Gent, Brugge en Oostende.

Activisten van Storm II hebben Poerim gevierd op geheel eigen wijze. Dit gebeurde door middel van een grootse grafitti actie, en een verbranding van de internationale vlag van het zionisme.

Activisten van Volksverzet hebben eind Februari een bijeenkomst in Vlaanderen gehouden. Deze vond plaats in Vlaams huis de Klokke, en was voornamelijk gefocust op het vieren van de successen van de afgelopen twee jaar.

Activisten van Volksverzet hebben eind Januari een bijeenkomst en groepsactiviteit gehouden. De activiteit bestond uit een lange mars en een groepstraining. Ook werd er gezamenlijk gegeten, en werden de plannen voor de komende maanden besproken.

Afgelopen week hebben activisten van Storm I een banner opgehangen in protest tegen de opvang van asielzoekers in Nederland. De 3,5 meter lange banner is opgehangen tegenover de ingang van het asielzoekerscentrum in Heerlen.

Activisten van Storm II hebben recentelijk hun eerste lokale bijeenkomst gehad op een anonieme locatie in centraal Nederland.

Activisten van Volksverzet hebben recentelijk hun eindejaarsbijeenkomst gehouden. De bijeenkomst werd ingeluid met een gezamenlijke vechttraining. Na afloop van de training stonden zij stil bij de successen van dit jaar.