logo site 10-1

Afgelopen maand hebben activisten van Volksverzet een bivak gehouden in de Duitse Eiffel.

Op 29 augustus zijn leden van Volksverzet uit Nederland en Vlaanderen samen gekomen om de IJzerwake in Ieper bij te wonen.

Leden van Volksverzet hebben recentelijk een bijeenkomst gehad in Vlaams Huis "de Klokke".

Deze week hebben activisten van Volksverzet het initiatief genomen om de natuur rondom de maas op te ruimen. Deze is door de recentelijke overstromingen enorm vervuild.

Afgelopen maandag 9 Augustus hebben activisten van volksverzet deelgenomen aan posteractivisme om de bekendheid van de dag van de inheemse volkeren te vergroten.

In de vroege ochtend van woensdag 28 juli hebben activisten en sympathisanten van Volksverzet een banner opgehangen in Oostende, West-Vlaanderen.

Recentelijk hebben activisten van Volksverzet een dag van fysieke training gehouden. Hierbij hebben zij hun algemene fitheid getest.

Afgelopen week zijn activisten van volksverzet op pad gegaan in protest tegen het vonnis van Bart van der Wal.

Afgelopen maand hebben leden van Volksverzet activisme uitgevoerd in Limburg (NL), Limburg (BE), Noord-Brabant en West-Vlaanderen.

Afgelopen week hebben activisten van Volksverzet een bijeenkomst gehad in Maastricht. Hier hebben zij een ceremoniële vlagverbranding gehouden ter protest tegen de "pride maand".