logo site 10-1

Activisten van Volksverzet hebben recentelijk een bijeenkomst gehad op een anonieme locatie. Hier hebben ze gezamenlijk geluncht, en heeft de leiding de toekomstplannen voor de groep gepresenteerd.

9 November is de dag waarop door mensen over de gehele wereld de gevallen Nationaal Socialistische helden herdacht worden. Ter voorbereiding op deze datum, zijn activisten van Volksverzet de afgelopen dagen naar meerdere begraafplaatsen getrokken om hier bloemen te leggen en kaarsen neer te zetten.

Eerder deze maand hebben activisten van Volksverzet een bivak gehouden in de Luxemburg. Ze hebben hier onder andere wilde paddenstoelen gegeten en het kaartlezen beoefend.

Afgelopen week hebben activisten van volksverzet deelgenomen aan posteractivisme tegen de nieuwe corona maatregelen. De posters zijn geplakt in de provincie Gelderland, Limburg, Utrecht en Brabant.

Afgelopen maand hebben activisten van Volksverzet een bivak gehouden in de Duitse Eiffel.

Op 29 augustus zijn leden van Volksverzet uit Nederland en Vlaanderen samen gekomen om de IJzerwake in Ieper bij te wonen.

Leden van Volksverzet hebben recentelijk een bijeenkomst gehad in Vlaams Huis "de Klokke".

Deze week hebben activisten van Volksverzet het initiatief genomen om de natuur rondom de maas op te ruimen. Deze is door de recentelijke overstromingen enorm vervuild.

Afgelopen maandag 9 Augustus hebben activisten van volksverzet deelgenomen aan posteractivisme om de bekendheid van de dag van de inheemse volkeren te vergroten.

In de vroege ochtend van woensdag 28 juli hebben activisten en sympathisanten van Volksverzet een banner opgehangen in Oostende, West-Vlaanderen.