logo site 10-1

Activisme training:

Eind afgelopen maand hebben activisten van Volksverzet een grootschalige training uitgevoerd. De training was voornamelijk gericht op het uitvoeren van nieuwe vormen van activisme.

De training:

De dag ging van start met een fysieke training om de iedereen in de juiste stemming te krijgen. Na afloop hiervan werd er uitleg gegeven over het doel van de training en werden de vlaggen klaar gemaakt voor de mars.

De mars:

Een van de belangrijkste activiteiten van de dag was het oefenen om in formatie te lopen. De activisten kregen de opdracht om in verschillende formaties te wandelen. Dit werd afgewisseld door rustpauzes, waarin er gegeten werd, of uitleg werd gegeven over verschillende soorten activisme.

De reactie:

Gedurende de dag kwamen de activisten geregeld voorbijgangers tegen. Er werden dan ook veel opmerkingen gemaakt over het uiterlijk van de groep. Het grootste deel van de voorbijgangers waren onder de indruk van de kracht die de groep uitstraalde. Ook werden ze geregeld begroet door verwonderde wandelaars. De dag was een groot succes.

Lidmaatschap:

Wil jij ook meedoen met toekomstige trainingen? Meld je dan aan als activist via onze contactpagina.