logo site 10-1

Storm II vlagverbranding en grafitti actie tegen Poerim:

Activisten van Storm II hebben Poerim “gevierd” op geheel eigen wijze. Dit gebeurde door middel van een grootse grafitti actie, en een verbranding van de internationale vlag van het zionisme.

photo_2022-03-15_19-34-10

De vlagverbranding:

Tijdens de actie werd ceremonieel de vlag van het internationale Zionisme verbrand. Zionisme is de grootste vijand van de Europese volkeren (en de gehele mensheid), en de oorzaak van een groot deel van ons hedendaagse leed. Volksverzet vindt het een van zijn belangrijkste doelen om deze verwerpelijke ideologie te bestrijden, en het eigen volk weer terug aan de macht te krijgen.

De grafitti actie:

Aanvullend op de vlagverbranding werd onze boodschap ook via grafitti verspreid. Ons logo en onze website link werd door middel van grafitti aangebracht. Hiermee openen de activisten van Volksverzet een nieuw front in de activisme oorlog tussen ons en onze vijanden, die ons volk liever dood zien dan levend.