logo site 10-1

Ledenbijeenkomst Februari:

Activisten van Volksverzet hebben eind Februari een bijeenkomst in Vlaanderen gehouden. Deze vond plaats in Vlaams huis de Klokke, en was voornamelijk gefocust op het vieren van de successen van de afgelopen twee jaar.

photo_2022-02-28_17-15-22 (3)-Hersteld

De bijeenkomst:

De bijeenkomst werd gestart met een voordracht van de leider, waarin hij een aantal aandachtspunten aangekaart heeft, alsook de plannen voor de komende paar maanden aan activisme bekend gemaakt heeft. Er werd een nieuwe storm opgericht, en hiervoor werd ook een nieuwe stormleider aangebracht. Verder werden er plannen gemaakt voor de volgende bijeenkomst.

photo_2022-02-28_17-15-22 (2)

De viering:

Na afloop van de voordracht, was er voor de leden de ruimte om gezamenlijk onze successen te vieren. Er werd gezamenlijk gegeten, en er was ruimte om een biertje te drinken en te verbroederen. Er werden suggesties gemaakt voor toekomstig activisme, gepraat over de huidige geopolitieke situatie, en over de geschiedenis van verschillende volkeren. Ook werd er gepraat over het belang van zelfverdedigingslessen en fysieke training voor de ontwikkeling van de leden.

photo_2022-02-28_17-15-22

Lidmaatschap:

Wil jij ook aanwezig zijn bij onze bijeenkomsten? Meld je dan aan als activist bij onze groep via onze contactpagina.