logo site 10-1

Groepsactiviteit Januari:

Activisten van Volksverzet hebben eind Januari een bijeenkomst en groepsactiviteit gehouden. De activiteit bestond uit een lange mars en een groepstraining. Ook werd er gezamenlijk gegeten, en werden de plannen voor de komende maanden besproken.

photo_2022-02-08_23-09-58 (2)

Het begin van de dag:

De activisten verzamelden zich ’s ochtends op een parkeerplaats aan de bosrand. Na een korte uitleg over de geplande activiteiten van de dag gingen zij gezamenlijk op pad door de heide.

photo_2022-01-30_20-06-17

De training:

Na een wandeling van ongeveer een half uur, kondigde de voorman aan dat er een korte stop gehouden zou worden. Er werd een korte maar intensieve groepstraining gehouden om iedereen in de juiste stemming te krijgen voor de rest van de geplande activiteiten. Hierbij werden door de voorman instructies gegeven aan de groep.

photo_2022-02-08_23-10-21

De wandeling:

Na afloop van de training gingen de leden weer op pad. De wandeling bedroeg ongeveer 25km, en zag de activisten door bossen, heides en zandvlaktes trekken. Onderweg werd er een stop gemaakt voor lunch. Ook werden er geregeld posters geplakt bij de parkeerplaatsen aan de rand van het bos.

photo_2022-01-30_20-06-18

De bespreking:

Aan het eind van de wandeling werd er nogmaals een stop ingelast. Ditmaal om een bespreking te houden over de plannen voor de komende paar maanden. Ook werd er een cadeautje uitgedeeld voor de leden die zich in het afgelopen jaar uitzonderlijk ingezet hebben. Na afloop van de bijeenkomst werden de laatste paar kilometers afgelegd. Eenmaal terug aangekomen op de parkeerplaats, namen de leden afscheid, en gingen weer terug naar huis.

photo_2022-02-08_23-09-58

Lidmaatschap:

Wil jij ook aanwezig zijn bij onze activistendagen? Meld je dan aan als activist bij onze groep via onze contactpagina.