logo site 10-1

Nieuwjaarsbijeenkomst Storm II:

Activisten van Storm II hebben recentelijk hun eerste lokale bijeenkomst gehad op een anonieme locatie in centraal Nederland. Er werd teruggekeken op de gemaakte planning en de progressie die er tot nu toe al geboekt is. Ook werden er nieuwe ideeën besproken die in de toekomst uitgevoerd zullen worden. 

photo_2022-01-15_20-49-16

De bijeenkomst:

De bijeenkomst werd gestart met een presentatie over de groep. Hierna werden stormgerelateerde zaken besproken. Achteraf was er genoeg tijd en ruimte om te genieten van muziek, hapjes, gezelligheid en verbroedering, een belangrijk deel van elke geslaagde bijeenkomst.

Lidmaatschap:

Wil jij ook meedoen met ons activisme en aanwezig zijn op onze bijeenkomsten? Meld je dan aan als activist bij onze groep via onze contactpagina.