logo site 10-1

Vechttraining en eindejaarsbijeenkomst:

Activisten van Volksverzet hebben recentelijk hun eindejaarsbijeenkomst gehouden. De bijeenkomst werd ingeluid met een gezamenlijke vechttraining. Na afloop van de training stonden zij stil bij de behaalde successen van dit jaar.

photo_2021-12-19_19-36-11Site

De training:

De activisten begonnen hun vechttraining met een pittige warming up en conditietraining. Na afloop van de warming up werd er uitleg gegeven over een aantal basistechnieken, die door middel van schaduwboksen geoefend werden.

De training werd afgesloten met padwerk, waarin de basistechnieken, combinaties en ook enkele trappen geoefend werden. Gedurende de training werd er ook aandacht gegeven aan de discipline van de leden.

De bijeenkomst:

Na afloop van de training werd er een bijeenkomst gehouden, waarbij stil werd gestaan bij de gebeurtenissen van dit jaar. De leider van de groep sprak over de behaalde successen, en de vooruitgang van de groep in het bereiken van hun doelen. Een van de stormleiders gaf een presentatie over activisme. Er werd warm eten geserveerd, en gesproken over de plannen van het komend jaar.

Lidmaatschap:

Wil jij ook meedoen met toekomstige trainingen? Meld je dan aan als activist bij onze groep via onze contactpagina.