logo site 10-1

Activisme tegen de corona maatregelen:

Afgelopen week hebben activisten van volksverzet deelgenomen aan posteractivisme tegen de nieuwe corona maatregelen. De posters zijn geplakt in de provincie Gelderland, Flevoland, Limburg, Utrecht en Brabant.

photo_2021-10-03_12-43-14

De maatregelen:

Onder het mum van “versoepelingen” heeft het kabinet nieuwe maatregelen ingevoerd die de samenleving verder splijt tussen de gevaccineerden en de ongevaccineerden. Het is niet langer mogelijk om naar evenementen, caf├ęs, bioscopen, theaters, musea, sportwedstrijden en meer te gaan, tenzij men een geldige QR code kan tonen. Deze QR code, waarvoor men gevaccineerd of getest moet zijn, is de badge die men krijgt voor volledige gehoorzaamheid aan een overheid die ons als vee beschouwd.

De boodschap:

Wij van Volksverzet laten ons niet chanteren door deze maatregelen, en roepen iedereen in Nederland aan om hetzelfde te doen. De echte ziekte is onze overheid, die ons stapsgewijs al onze vrijheid aan het ontnemen is.

Activisme:

Hieronder een selectie van foto’s van het activisme: