logo site 10-1

Bijeenkomst en vlagverbranding:

Afgelopen week hebben activisten van Volksverzet een bijeenkomst gehad in Maastricht. Hier hebben zij een ceremoniĆ«le vlagverbranding gehouden ter protest tegen de “pride maand”.

Vlagverbranding:

Afgelopen week zijn activisten van Volksverzet samen gekomen in Maastricht. Hier zijn zij de grotten in getrokken om een ceremoniĆ«le vlagverbranding te houden. De regenboog vlag in kwestie was eerder in beslag genomen door een van onze activisten. De ceremonie vond plaats als reactie op de op ons geforceerde “pride maand” die tegenwoordig elk jaar plaats vind, en die tracht om de degeneratie van onze samenleven nog verder te normaliseren.

De bijeenkomst:

Na afloop van de ceremonie zijn de leden terug gegaan naar de woning van een van de leden, waar zij gezamenlijk brood gebroken hebben, en de huidige stand van zaken besproken hebben. Er werden verschillende onderwerpen aangesneden, waaronder de plannen voor de komende maanden, en de degeneratie van onze wereld.

Video:

Bekijk hieronder de video van de vlagverbranding: