logo site 10-1

Bijeenkomst en banner activisme Eindhoven:

Afgelopen weekend hebben activisten van Volksverzet een bijeenkomst gehad in Eindhoven. Achteraf hebben zij een banner opgehangen boven de snelweg.

Bijeenkomst:

Afgelopen zondag zijn een aantal activisten van het Volksverzet samen gekomen in Eindhoven voor een maandelijkse bijeenkomst. Hier hebben zij door de bossen gewandeld. Tijdens de wandeling hebben ze gesproken over de toekomst van de beweging, ideologische kwesties, en de Europese geschiedenis. Na afloop van de wandeling besloten de activisten om bij een lokaal restaurant te gaan eten. Propaganda materiaal werd uitgedeeld, waarna enkele van de activisten weer vertrokken.

De Banner:

De bijeenkomst werd afgesloten met banner activisme boven de A2 vlak buiten Eindhoven. Hier was op het moment van ophangen veel autoverkeer, en de activisten hebben meerdere malen sympathieke reactie gekregen van de automobilisten in de vorm van getoeter.

Houd van uw volk:

De boodschap op deze banner is wellicht de belangrijkste boodschap in onze denkwijze. Het is voor ons volk (waar wij zo van houden), dat wij vechten tegen deze moderne wereld. Dit is de basis van onze levensbeschouwing, hiervoor treden wij in verzet.