logo site 10-1

Wandeling in de Loonse duinen:

Afgelopen weekend hebben leden van Volksverzet een wandeling gemaakt over de Loonse duinen.

FHD0025

De wandeling:

Rond 12 uur ’s middags verzamelden de leden op de parkeerplaats, waarna ze gezamenlijk naar de duinen gewandeld zijn. Onderweg hebben ze genoten van het goede weer en het aparte landschap. Ook is er veel gediscussieerd over de geschiedenis van de tweede wereldoorlog.

gdfgafrdsg
FHD0009

Na ongeveer twee uur wandelen hebben de leden een pauze ingelast om wat te eten en te drinken. Hier hebben ze een discussie gehouden over de feitelijkheid van de holocaust en verscheidene verhalen waarvan gebleken is dat het leugens zijn. Ze zijn weer verder gewandeld tijdens een discussie over de snelheid van de Duitse vliegtuigen ten tijde van de tweede wereldoorlog.

FHD0014

Na nog ongeveer een uur lang gewandeld te hebben zijn de leden gestopt om een groepsfoto te maken. Hierna zijn ze weer terug gelopen naar de parkeerplaats waar ze met een verkoelend drankje tot rust kwamen.

FHD0017