logo site 10-1

Banner activisme in Eindhoven:

Afgelopen weekend is in de buurt van Eindhoven een banner opgehangen met daarop de tekst “Nederland is van ons” en een link naar de website. De tekst is een protest tegen de ontvreemding van ons land, maar ook een boodschap naar onze tegenstanders.

photo_2021-01-18_00-29-42

Tijd om ons land terug te nemen:

Nu is de tijd om ons land terug te nemen van de internationale machten die ons volk proberen te vernietigen. Volksverzet is in direct verzet tegen deze machten. Dit doen wij, zodat de toekomst van ons volk en onze kinderen veilig gesteld kan worden.

Boodschap naar onze tegenstanders:

De boodschap is luid en duidelijk: Dit is ons land, en wij zullen nooit verdwijnen. Niks zal ons stoppen om ons volk en ons vaderland te bevrijden van jullie verderfelijke gif.

photo_2021-01-18_00-29-40