logo site 10-1

Anti-lockdown activisme:

In de laatste week van 2020 zijn posters opgehangen in protest tegen de lockdown maatregelen. Deze maatregelen zijn niet alleen ineffectief maar ook nog eens compleet onnodig. Covid-19 is een relatief onschadelijke ziekte die door de overheid enorm uitvergroot wordt. De huidige maatregelen zijn ook enorm schadelijk voor lokale ondernemingen en bedrijven, en geeft een monopolie aan grote bedrijven die hun zaken online kunnen doen. Deze waanzin moet stoppen.

photo_2021-01-06_21-33-51

Onze overheid is de echte ziekte

In tegenstelling tot het relatief onschadelijke Covid-19, is de Nederlandse overheid wel degelijk gevaarlijk. Het is de echte ziekte die dit land langzaam aan het vernietigen is, doormiddel van achterlijke wetgevingen, eindeloze onkunde en genocide op ons volk.

 

Activisme:

Hieronder is een collage met een selectie foto’s van de posteractiviteiten. De posters zijn opgehangen in plaatsen in Limburg en Brabant.