logo site 10-1

Anti-pedo activisme:

In het weekend van 24 Oktober zijn door het hele land posters opgehangen met daarop de tekst “doodstraf voor pedo’s”. De posters zijn een reactie op het recentelijke vonnis van Hans Prummel, maar ook een protest tegen de opkomst van de pedocultuur.

rechtsgebouw
Poster bij het Rechtsgebouw in Maastricht.

Opkomst pedocultuur:

Steeds meer ziet men de pogingen van de elite om pedofilie te normaliseren.

De linkse media schrijft regelmatig artikelen die trachten begrip te scheppen voor pedofielen. Films en series worden steeds grafischer in het seksualiseren van tieners en kinderen. Ondanks wereldwijd protest over de “documentaire” “Cuties” weigert Netflix om deze absurde kinderporno van hun platform te verwijderen. 

Ook binnen Nederland blijft het niet stil. Binnen de LGBT gemeenschap wordt geflirt met de acceptatie van pedoseksualiteit als aangeboren seksualiteit, en recentelijk werd de  beruchte “Pedopartij” in Nederland een nieuw leven in geblazen.

 

Gerechtigheid:

Het recentelijke vonnis van Hans Prummel, voormalig hoofdredacteur van de “gaykrant”, laat duidelijk zien hoeveel er mis is met de aanpak van pedofilie in Nederland. 

Voor het bezitten en verspreiden van duizenden foto’s en video’s van (soms hele jonge) kinderen die seksueel misbruikt worden, en in sommige gevallen zelfs gemarteld worden, heeft hij een celstraf van 2 jaar opgelegd gekregen. 

Hans-Prummel-De-Naamafdeling-e1446488501682
Hans Prummel op de naamafdeling van de Gaykrant.

Als Nationaal Socialisten vinden wij dat het recht om te leven niet onaantastbaar is, maar verdiend moet worden. In het geval van mensen zoals Hans Prummel vinden wij dat het recht op leven niet langer geldig is. Een persoon die deel neemt aan praktijken die zo veel levens verwoesten verdiend dit recht niet langer.

Ter bescherming van onze eigen kinderen, en uit rechtvaardigheid voor al het leven, pleiten wij voor het invoeren van de doodstraf voor pedofielen.

Activisme:

Hieronder is een collage met een selectie foto’s van de posteractiviteiten afgelopen weekend. De posters zijn geplakt in de provincies Limburg, Brabant, Gelderland en Noord-Holland.